KHL: Slovan podpísal ročnú zmluvu s obrancom Ďalogom

NETKY.SK • 28 August 2016, 10:32 • 2 min
KHL: Slovan podpísal ročnú zmluvu s obrancom Ďalogom

BRATISLAVA - Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava podpísal ročnú zmluvu s obrancom Marekom Ďalogom, ktorý by jeho dres mohol obliecť už v pondelňajšom zápase KHL proti Torpedu Nižnij Novgorod.

slovakia

left justify in out

Platnosť zmluvy ešte podlieha registrácii na Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve, informovali "belasí" na oficiálnom webe.

 

"Trojnásobný účastník majstrovstiev sveta, ktorý naposledy pôsobil v AK Bars Kazaň by sa mal zaradiť medzi lídrov defenzívy Bratislavčanov," uviedol Slovan. Dvadsaťsedemročný Ďaloga pôsobil najprv v najvyššej slovenskej súťaži, v lete 2012 podpísal zmluvu s HC Pardubice, kde sa stretol aj s aktuálnym trénerom Slovana Milošom Říhom.

 

U "pernikárov" pôsobil Ďaloga dva roky, potom prestúpil do Sparty Praha. Po ďalšom roku sa sťahoval do Ruska, kde si ho vyhliadol Ak Bars Kazaň. V Tatarstane odohral zvolenský rodák z dôvodu zranení a tiež vyššieho počtu cudzincov 33 stretnutí a pred začiatkom aktuálneho ročníka ho vedenie uvoľnilo spod zmluvy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona