KHL: Slovan piatkovým tréningom ukončil sezónu, hráči vyprázdnili kabínu

NETKY.SK • 24 Február 2017, 13:42 • 2 min
KHL: Slovan piatkovým tréningom ukončil sezónu, hráči vyprázdnili kabínu

BRATISLAVA - Piatkovým predpoludňajším tréningom zavŕšil bratislavský Slovan svoj piaty ročník v Kontinentálnej hokejovej lige.

slovakia

left justify in out

"Už po poslednom zápase odišlo do iných klubov niekoľko hokejistov, ktorí si predĺžia sezónu a pripravia sa na blížiace reprezentačné zrazy. V Bratislave sme trénovali podľa plánu do konca tohto týždňa so zámorskými hokejistami, ktorých doplnil Tomáš Kundrátek a rekonvalescenti Radek Smoleňák a Marek Ďaloga," uviedol na klubovom webe hcslovan.sk tréner Miloš Říha.  

Hráči Slovana v piatok popoludní vyprázdnili svoje miesta v kabíne, zbalili si výstroje a postupne budú odchádzať do svojich domovov. Vedenie klubu predostrelo viacerým členom kádra z ročníka 2016/2017 prvé ponuky na pokračovanie po 1. máji 2017, keď sa začne prestupové obdobie. Slovan nepostúpil do play-off Západnej konferencie, obsadil 10. priečku so ziskom 85 bodov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona