KHL: Slovan od piatka znova o nádej

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 13:02 • 2 min
KHL: Slovan od piatka znova o nádej

BRATISLAVA - Milan Bartovič: "Treba bojovať do konca. Fanúšikovia si to zaslúžia."

slovakia

left justify in out

Hokejisti Slovana Bratislava v ostatných týždňoch - napokon márne - bojovali o zachovanie nádeje na opätovný prienik do play-off KHL. Teraz si zahrajú akúsi súťaž útechy pod názvom Pohár nádeje. V kvalifikačnom kole začnú už v piatok o 17.30 h SEČ na detašovanom ľade Dinama Minsk. Bude sa hrať v Bobrujsku vzdialenom od bieloruskej metropoly 144 km. Odveta sa uskutoční v pondelok 10. marca o 19.00 h v Slovnaft aréne Zimného štadióna Ondreja Nepelu.

 

Do štvrťfinále postúpi mužstvo, ktoré nazbiera z dvoch zápasov vyšší počet bodov, pričom v prvom dueli by sa pri remíze nepredlžovalo. V prípade rovnovážneho počtu bodov z celej konfrontácie by nasledovalo po skončení odvety 5-minútové predĺženie a následne samostatné nájazdy. Vo štvrťfinále by Slovan hral na tri víťazstvá so Severstaľom Čerepovec, pred vlastnými fanúšikmi by sa predstavil 13. a 14. marca. 

 

Tréner Rostislav Čada už nebude mať k dispozícii Marka Daňa, ktorému funkcionári vyšli v ústrety a 19-ročný útočník skúsi šťastie v klube zámorskej NHL Columbus Blue Jackets. "Všetci bojujeme o kontrakty, chceme hrať čo najlepšie, podávať dobré výkony a víťaziť. Aj keď sme neurobili play-off, čakajú na nás ešte dva zápasy, v ktorých chceme byť úspešní. Musíme sa sústrediť na tento záver a, samozrejme, chceme uspieť aj v Pohári nádeje," povedal pre internetovú stránku Slovana brankár Jaroslav Janus. Martin Bakoš sa vyjadril v podobnom duchu: "Budeme bojovať ďalej. V každom zápase budeme chcieť vyhrať. Predsa to teraz nezabalíme." Kapitán Milan Bartovič dodal: "Treba bojovať do konca. Snažíme sa predvádzať našu hru a makať na doraz. Fanúšikovia si to zaslúžia." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies