KHL: Slovan o prvý bod proti CSKA s Janusom v bránke

NETKY.SK • 13 December 2013, 12:31 • 2 min
KHL: Slovan o prvý bod proti CSKA s Janusom v bránke

MOSKVA - Slovan Bratislava nastúpi na piatkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade CSKA Moskva v bránke s Jaroslavom Janusom, ktorému bude zo striedačky kryť chrbát Miroslav Kopřiva. V porovnaní s pondelňajším domácim duelom s Atlantom Mytišči nenastali v zostave belasých veľké zmeny.

slovakia

left justify in out

Prvú formáciu utvoria obrancovia Michal Sersen s Martinom Škoulom, v útoku sa objaví trio Michal Vondrka, Mário Bližňák a Michel Miklík. Z obrancov dostanú možnosť ešte Tomáš Mojžíš s Vladimírom Mihálikom a Martin Štajnoch s Jánom Brejčákom. V útoku bude Miroslav Šatan opäť na krídle tretej formácie s Andrejom Šťastným a Liborom Hudáčkom. V druhom útoku nastúpia Branko Radivojevič, Peter Ölvecký a Milan Bartovič. Vo štvrtom útoku bude hrať s Martinom Bakošom a Tomášom Matouškom na pravom krídle Tomáš Mikúš. Na šancu budú na striedačke čakať Marko Daňo a Richard Mráz. 

Súboj s CSKA Moskva sa začne o 16.00 h SEČ. Ruský tím bude chcieť odčiniť svoju prehru zo stredajšieho duelu s Levom Praha, bratislavský zasa naviazať na bodovú sériu z domáceho prostredia. Slovan ešte nezískal s CSKA ani bod, v predchádzajúcej sezóne prehral dva zápasy, v tejto v Slovnaft aréne neuspel 2:3. Informácie zverejnil web Slovana. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s CSKA: Janus (Kopřiva) - Škoula, Sersen, V. Mihálik, Mojžíš, Štajnoch, Brejčák - Miklík, Bližňák, Vondrka - Radivojevič, Ölvecký, Bartovič - Šatan, A. Šťastný, L. Hudáček - T. Mikúš, Matoušek, Bakoš - M. Daňo, R. Mráz 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona