KHL: Slovan nestačil ani na Čerepovec

NETKY.SK • 15 Február 2015, 18:50 • 2 min
KHL: Slovan nestačil ani na Čerepovec

ČEREPOVEC - Hráči Slovana Bratislava neuspeli v nedeľňajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Severstaľu Čerepovec, ktorému podľahli 2:4.

slovakia

left justify in out

Zverenci Petriho Matikainena si pripísali už šiestu prehru za sebou. "Belasí" sú naďalej na dne tabuľky Západnej konferencie, v 57 dueloch nazbierali 59 bodov, o osem menej ako predposledný Medveščak Záhreb. Rovnakému súperovi podľahol Slovan aj pred vlastnými fanúšikmi, v septembri 2014 prehral 0:3. 

 

Bratislavčania nastúpili iba s jedenástimi útočníkmi a poltuctom bekov a v prvej tretine boli domácim vyrovnaným súperom. V druhej časti otvoril skóre duelu Kagarlickij a druhý gól pridal Monachov, čo však hosťujúcich hráčov nezlomilo. V 42. min skorigoval L. Nagy a na ďalší domáci gól z hokejky Černova odpovedal Tičar. Definitívnu bodku za súbojom dal v 55. min Kovyršin gólom na 4:2. Slovan nič neurobil s výsledkom ani v záverečnej power-play. 

 

Slovan odohrá posledné tri stretnutia v základnej časti KHL pred domácimi priaznivcami - v stredu 18. februára proti Dinamu Riga, v nedeľu 22. februára proti SKA Petrohrad a o dva dni neskôr proti Jokeritu Helsinki. 


Kontinentálna hokejová liga (KHL) - nedeľa: 
Severstaľ Čerepovec - Slovan Bratislava 4:2 (0:0, 2:0, 2:2) 
Góly: 26. Kagarlickij, 31. Monachov (Stasenko, Kupcov), 48. Černov (Kagarlickij, Mons), 55. Kovyršin - 42. L. Nagy (Tičar), 50. Tičar (Sersen, L. Nagy) 
Vylúčení: 5:8 na 2 min, navyše: Murley (Slovan) DKZ min za nešp. správanie, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Gašilov, Gusev - Aľošin, Sazonov, 4182 divákov 

Zostavy: 
Čerepovec:
Štěpánek - Šinin, Arzamascev, Urbom, Chochlov, Stasenko, Pyatt, Lukin - Trubačov, Truňov, Turesson - Kazakovcev, Kovyršin, Bučnevič - Kagarlickij, Mons, Černov - Kupcov, Nikoncev, Monachov 
Slovan: Backlund - Sersen, Baranka, Barker, J. Brejčák, L. Kozák, V. Mihálik - L. Hudáček, Murley, L. Nagy - Netík, Tičar, Kudrna - Bartovič, Surový, Dominik Rehák - M. Lunter, P. White 

Hlas (zdroj: hcslovan.sk) 
Petri Matikainen (tréner Slovana): "Gratulujem domácim k víťazstvu. S troma útokmi a troma obranami sme robili čo sme mohli. Máme veľmi veľa hráčov zranených, no chlapci bojovali od začiatku až do konca." 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona