KHL: Slovan nedospel k riešeniu s Říhom, v hre Fín

NETKY.SK • 23 September 2014, 08:46 • 2 min
KHL: Slovan nedospel k riešeniu s Říhom, v hre Fín

BRATISLAVA - Hokejový tréner Miloš Říha sa s veľkou pravdepodobnosťou nestane nástupcom Rostislava Čadu na lavičke Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy v súčasnosti údajne loví vo fínskych vodách. "V hre bolo viacero kandidátov, ale my sme nedospeli k žiadnemu riešeniu," povedal pre denník Šport Miloš Říha.

Slovan po minulotýždňovom odstúpení dočasne trénujú Vladimír Országh, Ján Lipiansky a Pavol Rybár. V hre sú momentálne ďalší kandidáti, podľa denníka Šport je najväčším favoritom Petri Matikainen z Fínska. Štyridsaťšesťročný bývalý obranca sa stal doma dvakrát koučom roka, v KHL v minulosti pôsobil v Omsku, kde ho v septembri po jednej sezóne a šiestich dueloch v ďalšej odvolali a nahradili Říhom. Naposledy viedol rakúsky Graz. "Rokujeme. Ak bude niečo nové, tak sa dozviete," reagoval pre Nový Čas generálny manažér Slovana Maroš Krajči. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona