KHL: Slovan nastúpi v Rige v nezmenenom zložení

NETKY.SK • 20 November 2014, 13:57 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi v Rige v nezmenenom zložení

RIGA - Tréner hokejistov Slovana Bratislava Petri Matikainen sa rozhodol na štvrtkový duel Kontinentálnej hokejovej ligy proti Dinamu Riga (od 18.30 h) nezmeniť víťaznú zostavu oproti súboju s Atlantom Mytišči.

slovakia

left justify in out

Do bránky opäť nastúpi Johan Backlund, ktorému bude kryť chrbát Jaroslav Janus. V prvej obrane si zahrá Vladimír Mihálik s Michalom Sersenom, Ivan Baranka nastúpi vedľa Jána Brejčáka a Jonathan Sigalet bude korčuľovať vo dvojici s Martinom Štajnochom. Siedmym obrancom je opäť Patrik Luža.

 

Najproduktívnejší hráč Slovana Ladislav Nagy sa bude o ďalšie body snažiť so slovinskými hokejistami Rokom Tičarom a Žigom Jegličom. Autor dvoch bodov a strelec víťazného gólu v predchádzajúcom zápase Štefan Ružička vytvorí útok s Václavom Nedorostom a Tomášom Netíkom. Michal Vondrka bude korčuľovať v treťom útoku s Tomášom Surovým a Milanom Bartovičom. Štvrtý útok si zahrá v zložení Tomáš Rachůnek, Mário Bližňák, Mário Lunter. Informuje o tom web Slovana. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas na ľade Dinama Riga (zdroj: hcslovan.sk): Backlund (Janus) - Sersen, V. Mihálik, J. Brejčák, Baranka, Štajnoch, Sigalet, Luža - Jeglič, Tičar, L. Nagy - Netík, V. Nedorost, Š. Ružička - Bartovič, Surový, Vondrka - T. Rachůnek, Bližňák, Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona