KHL: Slovan nastúpi v Omsku bez zranených Vondrku a J. Mikúša

NETKY.SK • 28 November 2013, 08:40 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi v Omsku bez zranených Vondrku a J. Mikúša

BRATISLAVA - Slovan Bratislava nastúpi na štvrtkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Avangardu Omsk bez zranených Michala Vondrku a Juraja Mikúša.

slovakia

left justify in out

Obaja nedohrali pre zdravotné problémy predchádzajúci súboj na ľade Astany. Po dvoch vysokých prehrách s Jekaterinburgom a Astanou by chceli Bratislavčania v Omsku bodovať. Súboj sa začína o 13.00 h a vysiela ho Sport2 HD.

Po jednozápasovej pauze sa do bránky postaví Jaroslav Janus, dvojkou bude na súpiske Denis Godla. Aj vo štvrtkovej zostave figurujú obrancovia Vladimír Mihálik a Ján Brejčák, opäť nastúpia Martin Štajnoch s Tomášom Mojžíšom a voľno dostane Jonathan Sigalet. Zdeněk Kutlák bude na striedačke pripravený ako siedmy obranca. Pri zraneniach Vondrku s Jurajom Mikúšom pozmenil tréner Rostislav Čada zloženia jednotlivých formácií. V prvej sa predstavia Tomáš Netík, Mário Bližňák a kapitán Milan Bartovič. V druhom sa k Michelovi Miklíkovi posunú Branko Radivojevič a Peter Ölvecký, v treťom k dvojici Libor Hudáček, Roman Kukumberg pribudol Martin Bakoš. Štvrtý útok by mal hrať v zložení Tomáš Mikúš, Andrej Šťastný a Tomáš Matoušek. 

Hráči Slovana sa hneď po zápase v Omsku presúvajú na Slovensko. Informácie zverejnil klubový web hcslovan.sk. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas v Omsku: Janus (Godla) - Sersen, Škoula, Štajnoch, V. Mihálik, J. Brejčák, Mojžíš, Kutlák - Netík, Bližňák, Bartovič - Miklík, Ölvecký, Radivojevič - Bakoš, Kukumberg, L. Hudáček - T. Mikúš, A. Šťastný, Matoušek - M. Daňo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies