KHL: Slovan nastúpi v Kazani s Janusom v bránke

NETKY.SK • 22 Január 2014, 10:25 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi v Kazani s Janusom v bránke

KAZAŇ - V stredajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Ak Bars Kazaň sa do bránky Slovana Bratislava vráti Jaroslav Janus.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný gólman chytal minulý piatok proti Vladivostoku (1:6), v nedeľu s Novokuzneckom (2:3) dostal šancu Miroslav Kopřiva. Tréner Rostislav Čada určil definitívne zostavu na súboj s Kazaňou (16.00 h SEČ) po raňajšom rozkorčuľovaní.

V porovnaní s nedeľňajším domácim zápasom sa nezmenili obranné dvojice, prvú vytvoria Martinovia Škoula a Štajnoch, druhú Vladimír Mihálik s Jonathanom Sigaletom a tretiu Ján Brejčák s Tomášom Mojžíšom. Na striedačke bude na šancu čakať Patrik Luža. Nezmenená je aj prvá útočná formácia Miroslav Šatan, Branko Radivojevič a Libor Hudáček. Medzi Milana Bartoviča a Michela Miklíka sa postaví v druhej Juraj Mikúš, k Petrovi Ölveckému a Máriovi Bližňákovi sa presunie Roman Kukumberg. Vo štvrtom útoku budú Martin Bakoš, Andrej Šťastný a Tomáš Mikúš. V pozícii trinásteho útočníka bude Marko Daňo. 

Slovan má stále teoretickú šancu na play-off. V tabuľke Západnej konferencie je na 11. mieste so ziskom 56 bodov, na ôsmy Jaroslavľ stráca trinásť bodov. Kazaň je vo Východnej konferencie tretia s 91 bodmi zo 47 duelov. Z posledných piatich zápasov však Ak Bars získal len päť bodov. Informácie zverejnil web Slovana Bratislava. 

Zostava Slovana na zápas s Kazaňou (zdroj: hcslovan.sk): Janus (Kopřiva) - Štajnoch, Škoula, Sigalet, V. Mihálik, Mojžíš, J. Brejčák - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - Miklík, J. Mikúš, Bartovič - Kukumberg, Bližňák, Ölvecký - T. Mikúš, A. Šťastný, Bakoš - M. Daňo 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies