KHL: Slovan nastúpi v bránke s Poggem, Surový začne v treťom útoku

NETKY.SK • 23 December 2016, 13:14 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi v bránke s Poggem, Surový začne v treťom útoku

BRATISLAVA - S Justinom Poggem v bránke namiesto dištancovaného Barryho Brusta nastúpi HC Slovan Bratislava na predvianočný piatkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Metallurgu Magnitogorsk.

slovakia

left justify in out

Jednotka Slovana Brust musí nútene pauzovať za tri vyššie tresty a v piatok nenadviaže na shutout zo stretnutia s Čeľabinskom, v ktorom chytil 31 pokusov hráčov Traktora a dosiahol prvé čisté konto v ročníku. Na striedačke bude pripravený Christián Pavlas.


Obnovenú premiéru v drese Slovana si odkrúti Tomáš Surový, tréner Miloš Říha ho zaradil do stredu útoku s Igorom Musatovom a Samuelom Petrášom na krídlach. Do prvej formácie sa k Jeffovi Taffeovi a Jonathanovi Cheechoovi vracia Michal Hlinka. Václav Nedorost sa posunie do druhého útoku ku Kylovi Chipchurovi a Žigovi Jegličovi. Vo štvrtom budú hrať Lukáš Vopelka, Patrik Lušňák a Andrej Šťastný.

 

Bratislavčania sa predstavia bez zmien v obranných dvojiciach, k stabilnej šestici Michal Sersen, Tomáš Kundrátek - Ivan Švarný, Nick Plastino - Marek Ďaloga, Tomáš Starosta je pripísaný ako siedmy Mislav Rosandič.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na piatkový domáci zápas proti Metallurgu Magnitogorsk (zdroj: hcslovan.sk):

 

Pogge (Pavlas) - Sersen, Kundrátek, Plastino, Švarný, Starosta, Marek Ďaloga, M. Rosandič - Michal Hlinka, Taffe, Cheechoo - V. Nedorost, Jeglič, Chipchura - Musatov, Surový, S. Petráš - Vopelka, Lušňák, A. Šťastný - Pätoprstý

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies