KHL: Slovan nastúpi proti Petrohradu s totožnou zostavou z nedele

NETKY.SK • 4 Október 2016, 14:53 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi proti Petrohradu s totožnou zostavou z nedele

BRATISLAVA - Bez zmien v zostave v porovnaní s nedeľňajším zápasom proti CSKA Moskva (1:2 po sam. nájazdoch) nastúpia hokejisti Slovana Bratislava v úvode utorkového stretnutia KHL proti SKA Petrohrad (začiatok o 19.00 h).

slovakia

left justify in out

Tréner Miloš Říha dal opäť dôveru brankárovi Barrymu Brustovi, zaujať miesto v bránke bude pripravený aj Justin Pogge. V prvej obrannej dvojici nastúpia Nick Plastino s Ivanom Švarným, v elitnom útoku Žiga Jeglič, Jeff Taffe a Václav Nedorost.


Ďalšie obranné dvojice tvoria Andrej Meszároš s Patrikom Lužom, Marek Ďaloga s Matejom Pokorným a Tomáš Kundrátek s Patrikom Bačíkom. V útoku budú spolu hrať Andrej Šťastný, Marek Viedenský a Jonathan Cheechoo, Kyle Chipchura, Tomáš Zigo a Jakub Valský či Juraj Šiška, Patrik Lušňák a Pavol Skalický.
Informoval web HC Slovan.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na utorkový domáci zápas KHL proti SKA Petrohrad (19.00 h):
Brust (Pogge) - Plastino, Švarný, A. Meszároš, P. Luža, Marek Ďaloga, Pokorný, Kundrátek, P. Bačík - Jeglič, Taffe, V. Nedorost - Andrej Šťastný, Viedenský, Cheechoo - Chipchura, Zigo, Valský - J. Šiška, Lušňák, P. Skalický



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies