KHL: Slovan nastúpi proti Novosibirsku v bránke s Janusom

NETKY.SK • 13 Január 2014, 11:58 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi proti Novosibirsku v bránke s Janusom

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na pondelkový domáci zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Sibiru Novosibirsk v bránke s Jaroslavom Janusom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný gólman, ktorý sa predstavil v sobotňajšom Zápase hviezd KHL, chytal aj v predchádzajúcom súboji v Ufe. Tréner Rostislav Čada na pozíciu siedmeho obrancu zaradil Patrika Lužu, ktorý si môže pripísať premiérový štart v KHL v tejto sezóne. Post trinásteho útočníka prisúdil kouč "belasých" Tomášovi Matoušekovi.

Súboj Slovan Bratislava - Sibir Novosibirsk sa začne o 19.00 h. Bratislavský tím je s 51 bodmi zo 42 stretnutí na 12. mieste tabuľky Západnej konferencie. Za postupom do play-off zaostáva o dvanásť bodov. 

Predpokladaná zostava Slovana na domáci zápas proti sibiru Novosibirsk (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Kopřiva) - Sigalet, Škoula, V. Mihálik, Mojžíš, Štajnoch, J. Brejčák, Luža - Miklík, Bližňák, Vondrka - J. Mikúš, Ölvecký, Bartovič - Šatan, Radivojevič, L. Hudáček - T. Mikúš, A. Šťastný, M. Bakoš - Matoušek 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona