KHL: Slovan nastúpi proti lídrovi ligy v nezmenenej zostave

NETKY.SK • 1 November 2013, 10:21 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi proti lídrovi ligy v nezmenenej zostave

PETROHRAD - Hokejisti bratislavského Slovana nastúpia na piatkový duel na ľade lídra Kontinentálnej hokejovej ligy SKA Petrohrad v rovnakej zostave ako v stredu pri výhre 1:0 proti Atlantu Mytišči.

slovakia

left justify in out

Do bránky sa opäť postaví Jaroslav Janus, ktorý predviedol na predmestí Moskvy skvelý výkon a tridsiatimi zákrokmi vychytal svoj prvý shutout v sezóne. Tréner Rostislav Čada sa rozhodol pred duelom v Petrohrade nemeniť zloženie jednotlivých formácií. Na striedačke budú na šancu opäť čakať Tomáš Mikúš s Richardom Mrázom. Informácie zverejnil web Slovana.

Súboj medzi Petrohradom a Slovanom sa začína o 16.30 h SEČ, v priamom prenose ho vysiela Sport2. SKA nazbieral v tejto sezóne v 24 stretnutiach už 53 bodov, v stredu zdolal Lev Praha hladko 5:0. Slovan má na svojom konte o 30 bodov menej. Petrohradčania ťahajú sériu štyroch víťazných duelov v rade. Spoliehajú sa predovšetkým na skvelú ofenzívu, v ktorej dominujú Iľja Kovaľčuk, Alexej Ponikarovskij, Roman Červenka a Viktor Tichonov. SKA hrá skvele v presilovkách, dosiahlo v nich už 25 gólov. Slovan súbojom v Petrohrade zakončí súčasnú sériu zápasov v Rusku. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas proti Petrohradu (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Kopřiva) - Škoula, Sersen, Sigalet, Mojžíš, Kutlák, Štajnoch - Radivojevič, J. Mikúš, Bartovič - Miklík, Bližňák, Vondrka - Kukumberg, A. Šťastný, Netík - M. Daňo, Matoušek, L. Hudáček - T. Mikúš, R. Mráz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona