KHL: Slovan nastúpi doma proti Jokeritu v bránke s Brustom

NETKY.SK • 15 November 2016, 14:10 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi doma proti Jokeritu v bránke s Brustom

BRATISLAVA - Slovan Bratislava nastúpi v utorkovom domácom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti fínskemu Jokeritu Helsinki (začiatok o 19.00 h) v bránke s Barrym Brustom a menšími zmenami v zostave.

slovakia

left justify in out

Na striedačke bude pripravený zaskočiť druhý gólman Justin Pogge. V obrane budú hrať Filip Novák s Andrejom Meszárošom, Nick Plastino s Ivanom Švarným, Tomáš Starosta s Marekom Ďalogom a Patrik Bačik s Matejom Pokorným.


V elitnom útoku sa s Jonathanom Cheechoom a Jeffom Taffem predstaví Radek Smoleňák. Žiga Jeglič a Kyle Chipchura nastúpia s mladíkom Michalom Hlinkom, Rus Igor Musatov s Tomášom Kopeckým a Jakubom Valským. Andrej Šťastný si zahrá vo štvrtej formácii s Patrikom Lušňákom a Lukášom Vopelkom.
Informoval web HC Slovan.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na utorkový zápas KHL na domácom ľade proti Jokeritu Helsinki (začiatok o 19.00 h):


Brust (Pogge) - F. Novák, A. Meszároš, Plastino, Švarný, Marek Ďaloga, Starosta, Bačik, Pokorný - Cheechoo, Taffe, Smoleňák - Michal Hlinka, Chipchura, Jeglič - Musatov, T. Kopecký, Valský - A. Šťastný, Lušňák, Vopelka


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies