KHL: Slovan na trip s 23 hráčmi, v utorok u obhajcu

NETKY.SK • 19 September 2016, 12:25 • 2 min
KHL: Slovan na trip s 23 hráčmi, v utorok u obhajcu

BRATISLAVA - V pondelok na pravé poludnie odletela výprava hokejistov Slovana Bratislava na ďalší trip v tejto sezóne Kontinentálnej ligy (KHL).

slovakia

left justify in out

Trénerovi Milošovi Říhovi v nej chýbali zranení Radek Smoleňák, Tomáš Starosta, Michal Sersen a napokon aj doliečujúci sa Andrej Šťastný. Povinnosti v českej reprezentácii na Svetovom pohári v kanadskom Toronte si plní zadák Tomáš Kundrátek. Říha má k dispozícii dvoch brankárov, ôsmich obrancov a trinástich útočníkov.

Na Slovan čaká náročná séria na ľade ruských súperov - postupne nastúpia u obhajcu titulu v Magnitogorsku (utorok 16.00 h SELČ), ďalej v Ufe (štvrtok 16.00 SELČ) a Čeľabinsku (sobota 13.30 SELČ). Aj ďalší duel absolvujú "belasí" vonku, ale to až v piatok 30. septembra v Záhrebe proti Medveščaku. Informácie sú z oficiálneho webu hcslovan.sk.

Hráči Slovana na tripe: Brust, Pogge - Plastino, Švarný, Luža, A. Meszároš, Bačík, M. Rosandič, Pokorný, Marek Ďaloga - Cheechoo, Chipchura, Taffe, T. Kubalík, Valský, V. Nedorost, Skalický, Lušňák, Vopelka, Viedenský, J. Šiška, Zigo, Jeglič



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies