KHL: Slovan na trip aj so Šatanom a J. Mikúšom, bez Kukumberga

NETKY.SK • 11 December 2013, 17:26 • 2 min
KHL: Slovan na trip aj so Šatanom a J. Mikúšom, bez Kukumberga

BRATISLAVA - Výprava Slovana Bratislava odcestuje na ďalší, tento raz dvojzápasový trip v tejto sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) aj s dvojicou Miroslav Šatan - Juraj Mikúš. Skúsený slovenský reprezentant Šatan by mal za Slovan odohrať prvé zápasy mimo domáceho ľadu, Juraj Mikúš sa už vystrábil zo zranenia.

slovakia

left justify in out

V zostave budú chýbať zranený útočník Roman Kukumberg a tiež kanadský obranca Jonathan Sigalet, ktorý si v nedeľňajšom zápase proti Lokomotivu Jaroslavľ privodil zdravotnú indispozíciu v hornej časti tela. Tréner Rostislav Čada bude mať celkovo k dispozícii 25 hráčov - 3 brankárov, 6 obrancov, 16 útočníkov. Informoval o tom web klubu.

Slovanisti odletia do Moskvy vo štvrtok popoludní a v piatok na nich čaká duel na ľade miestneho CSKA (16.00 SEČ). V nedeľu odohrajú v rovnakom čase zápas proti českému HC Lev Praha. Belasým patrí predposledná (13.) priečka v Západnej konferencii, za ôsmym miestom zaručujúcim postup do play-off zaostávajú aktuálne o 11 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona