KHL: Slovan na najdlhší trip v sezóne, prekoná desať časových pásiem

NETKY.SK • 25 September 2013, 15:26 • 2 min
KHL: Slovan na najdlhší trip v sezóne, prekoná desať časových pásiem

BRATISLAVA - Na najdlhší "trip" v tejto sezóne odletia o polnoci zo stredy na štvrtok hokejisti Slovana Bratislava. Zverencov trénera Rostislava Čadu na ňom čakajú štyri náročné zápasy. Postupne sa stretnú so Sibirom Novosibirsk (piatok, 14.00), Metallurgom Novokuzneck (nedeľa, 12.00), Amurom Chabarovsk (utorok, 10.00) a na záver s nováčikom Admiralom Vladivostok vo štvrtok o 11.00. "Belasí" prekonajú desať časových pásiem.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie klubového webu odletí káder Slovana takmer kompletný. Na zozname hráčov chýbajú len zranení Mário Bližňák a Andrej Šťastný. Druhý z tejto dvojice už začal s tréningom a do zápasu by mal naskočiť v najbližšej domácej sérii. S mužstvom na Sibír cestovala aj nová posila Tomáš Matoušek a aj obranca Michal Sersen, ktorému už vypršal dvojzápasový trest.

Zoznam hráčov na druhom tripe sezóny: Janus, Kopřiva - Brejčák, Kutlák, Mihálik, Mojžíš, Sersen, Sigalet, Škoula, Štajnoch - Bakoš, Bartovič, Daňo, Hudáček, Kolena, Kudrna, Kukumberg, Matoušek, Miklík, J. Mikúš, T. Mikúš, R. Mráz, Netík, Ölvecký, Vondrka.

Do Novosibirsku by mala výprava Slovana doraziť na obed miestneho času, t.j. o 06.00 SELČ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies