KHL: Slovan na krátky trip bez Backlunda aj Mihálika

NETKY.SK • 2 December 2014, 12:34 • 2 min
KHL: Slovan na krátky trip bez Backlunda aj Mihálika

BRATISLAVA - Bez dvojice stabilných členov základnej zostavy sa bude musieť zaobísť kouč hokejového Slovana Bratislava Petri Matikainen počas najbližších dvoch duelov u súperov.

slovakia

left justify in out

"Do Soči a do Moskvy s nami určite necestujú brankár Johan Backlund a obranca Vladimír Mihálik. Ich zdravotný stav to nedovoľuje," povedal v pondelok po domácom triumfe v KHL nad Metallurgom Novokuzneck (5:0) kouč Matikainen. Na krátky trip do Ruska však odcestuje útočník Michal Vondrka, ktorý pre zdravotné problémy v pondelok nenastúpil. Slovan sa v Soči predstaví v stredu, v Moskve proti Dinamu v piatok.

 

Do olympijského Soči odletelo v utorok 23 hráčov. Brankársku dvojicu s Jaroslavom Janusom utvorí pri absencii Backlunda tentoraz Samuel Baroš.

Káder Slovana pre trip do Ruska (zdroj: hcslovan.sk): Janus, Baroš - Sigalet, Štajnoch, Baranka, J. Brejčák, Starosta, Sersen, Luža - Surový, L. Nagy, Bartovič, Murley, V. Nedorost, Š. Ružička, Jeglič, Tičar, Ölvecký, Vondrka, Bližňák, A. Šťastný, M. Lunter, Netík 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies