KHL: Slovan mieri na najvzdialenejší trip, Cheechoo pristúpi v Ufe

NETKY.SK • 23 Január 2017, 13:48 • 2 min
KHL: Slovan mieri na najvzdialenejší trip, Cheechoo pristúpi v Ufe

BRATISLAVA - Hráči Slovana Bratislava v pondelok popoludní odletia na najvzdialenejší výjazd za súpermi v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL). Od utorka do sobota "belasí" nastúpia postupne proti Amuru Chabarovsk (utorok 24. januára o 10.30 h SEČ), Červenej hviezde Kchun-lun v čínskom Pekingu (štvrtok 26. januára o 12.30 h SEČ) a Admiralu Vladivostok (sobota 28. januára o 8.00 h SEČ).

slovakia

left justify in out

 Z Bratislavy odletí spolu 25 hráčov a počas medzipristátia v Ufe sa k tímu pridá aj útočník Jonathan Cheechoo, ktorý počas víkendu participoval na Zápase hviezd KHL vo výbere Bobrovovej divízie.

 

Za súpermi cestujú traja brankári, osem obrancov a trinásť útočníkov. Ako referuje oficiálny web Slovana, jeho hráči počas aktuálneho týždňa nalietajú cez 19-tisíc kilometrov a počas duelov budú okrem súperov bojovať aj s deväťhodinovým (Chabarovsk a Vladivostok) či sedemhodinovým (Peking) časovým posunom.

Káder Slovana Bratislava na výjazde za súpermi v KHL (zdroj: oficiálny web Slovana Bratislava):


Barry Brust, Justin Pogge, Christián Pavlas - Michal Sersen, Tomáš Kundrátek, Ivan Švarný, Nick Plastino, Patrik Bačík, Tomáš Starosta, Mislav Rosandič, Patrik Luža - Jonathan Cheechoo, Jeff Taffe, Žiga Jeglič, Kyle Chipchura, Igor Musatov, Michal Hlinka, Patrik Lušňák, Andrej Šťastný, Pavol Skalický, Boris Sádecký, Lukáš Vopelka, Samuel Petráš, Juraj Šiška

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies