KHL: Slovan má záujem o návrat brankára Konráda

NETKY.SK • 15 November 2014, 09:53 • 2 min
KHL: Slovan má záujem o návrat brankára Konráda

BRATISLAVA - Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava má záujem o návrat brankára Branislava Konráda, ktorý strávil v minulosti v klube päť rokov. Informoval o tom vo svojom sobotňajšom vydaní denník Šport.

slovakia

left justify in out

Konrád momentálne chytá za Duklu Trenčín a v Tipsport extralige patrí štatisticky medzi najlepších brankárov. Po 23 odchytaných stretnutiach má úspešnosť zásahov 93,93 percenta a priemer 1,79 inkasovaného gólu na zápas. Svojimi výkonmi si vyslúžil aj pozvánku do národného tímu, na nedávnom Nemeckom pohári odchytal dva duely. "O záujme Slovana viem, bol som kontaktovaný. Riešiť by sa to malo po ich návrate z tripu," uviedol Konrád pre Šport. Podľa denníka by ako náhrada mohol pod hrad Matúša Čáka putovať Jaroslav Janus, ktorý bojuje v Slovane s nevyrovnanými výkonmi.
      

"Skúšame všetky možnosti, ale nejde o výmenu. Ak nám Trenčín umožní zobrať Braňa, tak ho vyskúšame, ale to neznamená, že Janus končí. Nad tým ani neuvažujte. KHL je mimoriadne náročná. Musí tu byť konkurencia. Jaro musí chytať lepšie. Jeden zápas odchytá famózne, druhý sa mu nevydarí. V Novosibirsku vychytá skvelý zápas, ale pokazil samostatné nájazdy a v Astane ho zasa musel striedať Backlund," povedal pre denník Šport generálny manažér Slovana Maroš Krajči.
      

Slovanistov pravdepodobne čakajú v blízkej dobe viaceré zmeny v kádri. Mužstvo na konci týždňa opustil útočník Libor Hudáček, ktorý už hral v piatok v extralige za Banskú Bystricu. V tíme "baranov" by mal zotrvať mesiac. Spomína sa aj odchod Kurtisa Fostera, kanadský obranca v uplynulých dueloch chýbal v zostave "belasých" a ani neodletel s mužstvom na nadchádzajúci trip. "Foster ešte nikam neodchádza. Rokujeme, rozprávame sa. Všetko nie je len o ukončení, sú rôzne formy," dodal Krajči. Už dlhšie sa hovorí aj o možnom návrate obrancu Ivana Švarného, ktorý nedostáva šance v Diname Minsk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies