KHL: Slovan má veľký záujem o udržanie Šatana v kádri

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 10:29 • 2 min
KHL: Slovan má veľký záujem o udržanie Šatana v kádri

BRATISLAVA - Hokejový útočník Miroslav Šatan síce už v decembri avizoval, že sezóna 2013/2014 bude možno jeho záverečnou v kariére, ale vedenie bratislavského Slovana má záujem, aby pokračoval.

slovakia

left justify in out

Ako informuje klubový web slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy prezident Slovana Juraj Široký i generálny manažér Maroš Krajči už viedli rozhovory s víťazom Stanleyho pohára a kapitánom majstrov sveta 2002. "Slovan má, pochopiteľne, veľký záujem, aby bol Miroslav Šatan členom kádra už od samotného začiatku sezóny KHL 2014/2015," píše sa na klubovom webe.

 

Šatan si sezónu predĺži v drese slovenskej reprezentácie, ktorá sa pripravuje na majstrovstvá sveta do Bieloruska. Topoľčiansky rodák odohral zatiaľ posledný zápas za klub 10. marca a po jeho skončení nechcel robiť predčasné závery o svojej budúcnosti. Definitívu si nechal na letné mesiace. Mnohí hokejisti hrajú aj v oveľa staršom veku ako hviezda Slovana. "Prakticky posledné tri-štyri sezóny si hovorím, že ešte jeden rok, polroka. Nechcem nič vyhlasovať s horúcou hlavou. Zoberiem si pár týždňov a potom uvidím," uviedol pred takmer mesiacom Šatan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies