KHL: Slovan doma proti Atlantu s Janusom a bez Sigaleta

NETKY.SK • 9 December 2013, 12:25 • 2 min
KHL: Slovan doma proti Atlantu s Janusom a bez Sigaleta

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava by mal na pondelkový večerný zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Atlantu Mytišči (19.00 h) nastúpiť bez obrancu Jonathana Sigaleta.

slovakia

left justify in out

Belasí sa v pondelok spoľahnú na šiestich bekov. Do bránky sa od úvodu postaví Jaroslav Janus a dvojkou by mal byť Miroslav Kopřiva, na súpisku sa tentoraz nezmestil Denis Godla.

V otváracom útoku sa opäť predstaví trojica Miklík, Bližňák, Vondrka. Autor dvoch gólov z nedeľňajšieho zápasu proti Lokomotivu Jaroslavľ, krídelník Miroslav Šatan, si zahrá po boku Andreja Šťastného a Libora Hudáčka v treťom útoku. Na šancu naskočiť do zápasu bude čakať dvojica Richard Mráz, Tomáš Mikúš. Pre Slovan to bude posledný duel štvorzápasovej série pred vlastnými fanúšikmi. V piatok 13. decembra nastúpia zverenci tréner Rostislava Čadu v Moskve proti CSKA a o dva dni neskôr v Prahe proti HC Lev. 

Informácie zverejnil klubový web. 

Predpokladaná zostava Slovana na pondelkový domáci zápas s Atlantom Mytišči (zdroj: hcslovan.sk): 
Janus (Kopřiva) - Sersen, Škoula, Mojžíš, V. Mihálik, J. Brejčák, Štajnoch - Miklík, Bližňák, Vondrka - Radivojevič, Ölvecký, Bartovič - Šatan, A. Šťastný, L. Hudáček - Daňo, Matoušek, M. Bakoš - T. Mikúš, R. Mráz 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies