KHL: Slovan do Vianoc bez Nedorosta

NETKY.SK • 15 November 2016, 11:21 • 2 min
KHL: Slovan do Vianoc bez Nedorosta

BRATISLAVA - Český hokejista Václav Nedorost zo Slovana Bratislava má opäť zdravotné problémy, do konca decembrovej reprezentačnej prestávky si pravdepodobne nezahrá. Tridsaťštyriročný útočník si poranil rameno po páde na ľad a následnom náraze na zadný mantinel v sobotňajšom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Jugry Chanty-Mansijsk.

slovakia

left justify in out

"Nedorost si čiastočne poškodil väzivo v oblasti ľavého ramena. Zvolili sme konzervatívnu liečbu, dva týždne bude v pokojovom režime, potom nasleduje rehabilitácia. Vrátiť by sa mohol pred Vianocami po decembrovej reprezentačnej prestávke," povedal pre denník Šport lekár Slovana Ján Grauzel.


Nedorost neodohral žiadnu z posledných sezón kompletnú, vždy ho pribrzdili zdravotné problémy. V tomto ročníku je s ôsmimi gólmi najlepším strelcom Slovana, celkovo zatiaľ nazbieral 13 bodov v 28 stretnutiach.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies