KHL: Slovan do Švajčiarska aj s uzdraveným Barankom

NETKY.SK • 12 August 2014, 12:31 • 2 min
KHL: Slovan do Švajčiarska aj s uzdraveným Barankom

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava po tréningoch v domácom prostredí a štyroch prípravných dueloch na Slovensku a v Česku v stredu odcestujú na sústredenie do Švajčiarska už aj s uzdraveným obrancom Ivanom Barankom. Dvadsaťdeväťročný bek mal problémy s brušným svalstvom.

slovakia

left justify in out

"Otáznik visí len nad útočníkom Petrom Ölveckým, ktorého trápi menšie zranenie v oblasti hornej časti tela a o jeho účasti na kempe sa rozhodne počas dnešného dňa," uvádza sa na klubovom webe Slovana.

 

Zverenci trénera Rostislava Čadu počas pobytu v krajine "helvétskeho kríža" odohrajú aj tri zápasy - dva proti iným klubom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) a jeden proti miestnemu účastníkovi NLA. Vo štvrtok 14. augusta privíta mesto Bellinzona duel medzi belasými a Viťazom Podoľsk, o dva dni neskôr nastúpi Slovan v Lugane proti domácemu HC a v nedeľu 17. augusta si bratislavské družstvo zmeria sily so slávnym CSKA Moskva v Herisau.

 

"Všetko sú to kvalitné mužstvá, takže to bude pre nás dobrá skúška a každý sa na to teší. Všetci si uvedomujeme, že do začiatku nového ročníka už nie je ďaleko a ja verím, že sa na ligovú fázu pripravíme čo najlepšie," povedal kapitán mužstva Milan Bartovič pre oficiálny klubový web. 

 

Po návrate zo Švajčiarska bude pokračovať domáca príprava Slovana ďalšími troma súbojmi - v Brezne proti Banskej Bystrici, v Brne proti miestnej Komete a generálkou na novú sezónu v KHL bude domáce stretnutie s Vítkovicami vo štvrtok 28. augusta. Premiéru v novom ročníku nadnárodnej súťaži absolvujú Bratislavčania o týždeň neskôr vo štvrtok 4. septembra pred vlastnými fanúšikmi proti chorvátskemu Medveščaku Záhreb. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona