KHL: Slovan do konca sezóny bez Meszároša a Smoleňáka

NETKY.SK • 6 December 2016, 08:49 • 2 min
KHL: Slovan do konca sezóny bez Meszároša a Smoleňáka

BRATISLAVA - Kapitán hokejového Slovana Bratislava Andrej Meszároš sa v utorok podrobí operácii kolena a v tejto sezóne si už nezahrá. Informovala o tom vo svojom večernom spravodajstve televízia Markíza. "Belasým" nepomôže v tomto ročníku KHL ani Radek Smoleňák.

slovakia

left justify in out

U českého útočníka prišlo podľa slov tímového lekára Jána Grauzela k obnoveniu fraktúry kľúčnej kosti. Meszároš si v sobotňajšom dueli proti Avangardu Omsk (3:5) natiahol kolenné väzy. "V utorok idem na prvú operáciu, v januári ma zrejme čaká druhá. Znamená to pre mňa koniec sezóny a polročnú pauzu," uviedol skúsený obranca.

 

Na hráčov Slovana čaká tento týždeň posledný trip po klziskách súperov v roku 2016. Postupne sa predstavia na ľade Dinama Minsk (v utorok 6. decembra o 17.30 SEČ), Jokeritu Helsinki (vo štvrtok 8. decembra o 17.30) a Dinama Riga (v sobotu 10. decembra o 16.00).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies