KHL: Slovan Bratislava v Kazani bez zmien v zostave

NETKY.SK • 10 September 2014, 11:01 • 2 min
KHL: Slovan Bratislava v Kazani bez zmien v zostave

KAZAŇ - V rovnakej zostave ako v predchádzajúcich dueloch vstúpi Slovan Bratislava aj do stredajšieho duelu v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) na ľade tímu Ak Bars Kazaň.

slovakia

left justify in out

V bránke aj v štvrtom súboji ročníka dostane šancu Johan Backlund, na striedačke v pozícii siedmeho obrancu bude čakať na svoju šancu Patrik Luža. V prvom útoku nechýba v spoločnosti Čechov Václava Nedorosta a Michala Vondrku momentálne spoločne s ďalším kvartetom hráčov najlepší strelec súťaže Ladislav Nagy.

 

Súboj v Kazani sa začne o 17.30 h SELČ. V predchádzajúcom ročníku o víťazovi oboch vzájomných meraniach síl nerozhodol riadny hrací čas - belasí doma triumfovali 2:1 po predĺžení, u súpera prehrali 1:2 po samostatných nájazdoch. 

 

Slovan má po troch zápasoch novej sezóny KHL na svojom konte deväť bodov, v tabuľke Západnej konferencie je tretí za lídrami divízií - Petrohradom a CSKA Moskva. V prvom súboji sezóny Bratislavčania doma zdolali Záhreb 5:2, v Magnitogorsku triumfovali 3:2 a v Jekaterinburgu 3:1. 

Správu priniesol oficiálny web Slovana. 

Predpokladaná zostava: Backlund - Sersen, Baranka, Starosta, Sigalet, J. Brejčák, V. Mihálik, Luža - L. Nagy, V. Nedorost, Vondrka - Netík, Surový, L. Hudáček - Murley, Tičar, Bartovič - Jeglič, P. White, Ölvecký 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies