KHL: Slovan Bratislava chce získať body aj u súperov

NETKY.SK • 23 Október 2013, 15:16 • 2 min
KHL: Slovan Bratislava chce získať body aj u súperov

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava po dlhej sérii šiestich domácich duelov v Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) absolvujú nasledujúce štyri stretnutia u súperov. Zverenci trénera Rostislava Čadu sa v sobou 26. októbra predstavia o 15.00 h SELČ v Čerepovci proti miestnemu Severstaľu, nasledovať budú súboje v Jaroslavli, Mytiščiach a Petrohrade. Slovan v spomenutých šiestich zápasoch pred vlastnými fanúšikmi získali dovedna 10 bodov.

slovakia

left justify in out

"Bola to náročná séria. Hodnotím ju ako úspešnú, lebo sme štyrikrát vyhrali, čo nebolo jednoduché. Boli sme blízko k bodovému zisku aj v ďalších dvoch stretnutiach, v ktorých sme tiež tvrdo bojovali a podali veľmi dobrý výkon. Obe sme napokon prehrali o jediný gól, čo je kruté. To je jediné, s čím sme nespokojní," povedal po pondelkovej prehre s CSKA Moskva tréner Čada.

V utorok dostali hráči Slovana voľno a od stredy sa pripravujú na sériu stretnutí v Rusku, kam odletia v piatok. "Pár dní voľna nám určite padne vhod. Verím, že v posilňovni sa dáme dokopy, na tréningoch to trochu vyladíme a pôjdeme s čistou hlavou na trip do Ruska," cituje oficiálny web slovenského účastníka KHL útočníka Marka Daňa.

Čerepovec sa pod vedením Igora Petrova spolieha najmä na českých hokejistov - kapitána Petra Čáslavu a gólmana Jakuba Štepánka. Lokomotiv Jaroslavľ nezačal sezónu najlepšie, no po výmene trénera, keď Piotr Vorobiov nahradil Toma Rowa, mu patrí v tabuľke Západnej konferencie 9. miesto. Bratislavčania v stredu 30. októbra nastúpia proti Atlantu Mytišči so známym útočníkom Jevgenijom Arťuchinom a sériu ukončia v proti SKA Petrorade v zostave s hviezdnym Iľjom Kovaľčukom. Ďalšie zápasy odohrá Slovan až po novembrovej reprezentačnej prestávke.

Aj u súperov by chcel Slovan bodovať, nemá však prehnané ambície. "Určite by sme chceli aspoň dva zápasy na výjazde vyhrať," vyhlásil Peter Ölvecký.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona