KHL: Slovan Bratislava angažoval mladého útočníka Matoušeka

NETKY.SK • 24 September 2013, 13:00 • 2 min
KHL: Slovan Bratislava angažoval mladého útočníka Matoušeka

BRATISLAVA - Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava angažoval z extraligovej Banskej Bystrice mladého útočníka Tomáša Matoušeka. Dvadsaťjedenročný krídelník už v KHL odohral 26 duelov, v predchádzajúcej sezóne bol súčasťou organizácie ukrajinského Donbasu Doneck. Dohoda medzi Matoušekom a Slovanom znie do konca ročníku 2013/2014. V tejto sezóne odohral za "baranov" dva extraligové zápasy.

slovakia

left justify in out

Podľa správy na oficiálnom webe "belasých" by mal Matoušek pravdepodobne odcestovať so Slovanom už v stredu na štvorzápasový trip u súperov. Odchovanec hokeja v Banskej Bystrici reprezentoval Slovensko na dvoch juniorských svetových šampionátoch, v sezóne 2011/2012 bol kapitánom národného tímu SR na MS "20" ako aj extraligového mužstva HK Orange 20.

Slovanu sa v ročníku 2013/2014 v KHL príliš nedarí, vo ôsmich dueloch získal iba štyri body a je najhorším klubom v 28-člennom pelotóne nadnárodnej súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona