KHL: Slovan aj v Podoľsku v obrane s útočníkom Surovým

NETKY.SK • 12 Január 2015, 11:23 • 2 min
KHL: Slovan aj v Podoľsku v obrane s útočníkom Surovým

PODOĽSK - Slovan Bratislava nastúpi na pondelkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Viťazu Podoľsk v rovnakej zostave ako pred dvoma dňami pri výhre 2:0 v Jaroslavli.

slovakia

left justify in out

Do bránky sa opäť postaví Johan Backlund. V obrane bude korčuľovať s päticou bekov aj útočník Tomáš Surový, ktorý potvrdzuje svoju univerzálnosť. Pri Tomášovi Starostovi zapláta dieru po zranenom Camovi Barkerovi.

 

V prvej formácii budú hrať Milan Bartovič s Mattom Murleym a Ladislavom Nagyom. S Podoľskom prehral v novembri Slovan doma 0:2. Oba tímy sa stretli aj v augustovej príprave, aj v nej uspel ruský tím (3:2 po sam. nájazdoch). Slovan je momentálne v tabuľke Západnej konferencie na 12. mieste, v 45 zápasoch získal 56 bodov a len o štyri zaostáva za ôsmym Soči. V posledných pätnástich dueloch ročníka budú chcieť belasí postúpiť na priečky zaručujúce play-off. Informácie o zostave zverejnil klubový web. 

Predpokladaná zostava Slovana: Backlund (Janus) - Luža, Sersen, Štajnoch, L. Kozák, Starosta, Surový - Bartovič, Murley, L. Nagy - Netík, Tičar, Jeglič - L. Hudáček, P. White, Vondrka - Kudrna, A. Šťastný, Ölvecký - Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies