VIDEO KHL: Skalického gól a Brustove zákroky medzi najkrajšími

NETKY.SK • 29 December 2015, 12:57 • 2 min
VIDEO KHL: Skalického gól a Brustove zákroky medzi najkrajšími

BRATISLAVA - Dvaja hráči HC Slovan Bratislava sa dostali do hitparád za predchádzajúci týždeň Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Zhodne šieste miesto v jednotlivých rebríčkoch obsadili gól Pavla Skalického do siete Torpeda Nižnij Novgorod a zákroky Barryho Brusta z rovnakého stretnutia.

slovakia

left justify in out

Mladý útočník Skalický v 56. min sobotňajšieho zápasu stanovil po brejkovej situácii na konečných 3:0 pre "belasých", keď za chrbát brankára Proskuriakova poslal puk vo veľkej rýchlosti z ostrého uhla. Kanadský gólman Brust pri presilovke súpera v 11. min súboja zneškodnil niekoľko striel v krátkom časovom okamihu, napokon neinkasoval v celom dueli a pripísal si čisté konto.

 


Na vrchole hodnotenia najkrajších zásahov skončil Sergej Moziakin z Metallurgu Magnitogorsk, najkrajší zákrok šestnásteho týždňa KHL previedol Ivan Nalimov z Admiralu Vladivostok.


Tesne pred Vianocami vedenie súťaže zverejnilo aj rebríček najkrajších brankárskych zákrokov prvej polovice základnej časti. Figurujú v ňom tiež Barry Brust či slovenský gólman Barysu Astana Ján Laco. Vicemajster sveta z Helsínk 2012 Laco je na ôsmej priečke za zlikvidovanú šancu Alexeja Ugarova z Admiralu Vladivostok, Brust je o post vyššie za zákrok proti streleckému pokusu Mika Glumaca z Medveščaku Záhreb.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies