KHL: Siomin sa po odchode z Montrealu upísal Magnitogorsku

NETKY.SK • 15 December 2015, 14:59 • 2 min
KHL: Siomin sa po odchode z Montrealu upísal Magnitogorsku

MAGNITOGORSK - Ruský hokejista Alexander Siomin sa vrátil zo zámoria do rodnej krajiny.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný svojrázny útočník, ktorý predčasne ukončil angažmán v klube NHL Montreal Canadiens, podpísal v utorok zmluvu s účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Metallurgom Magnitogorsk a v stredu absolvuje prvý tréning v novom tíme.

 

"Zmluva ešte nie je oficiálne uzatvorená, musí byť ešte zaregistrovaná na centrálnej hráčskej matrike. V stredu ráno by mal byť Alexander v Magnitogorsku a hneď začne trénovať," citoval portál championat.com slová generálneho manažéra Metallurgu Gennadija Veličkina.

 

Kedysi 40-gólový strelec išiel v uplynulých rokoch výkonnostne dole. V lete ho Carolina vyplatila zo zmluvy, dostal však novú šancu v Montreale, ktorý s ním podpísal ročnú zmluvu na 1,1 milióna dolárov. V najslávnejšom profiligovom klube sa však tiež nedokázal strelecky prebudiť. V 15 zápasoch sezóny nazbieral iba gól a tri asistencie, zvyšné presedel na tribúne. Canadiens sa napokon rozhodli preradiť Siomina na farmu do AHL, čo bývalý elitný krídelník odmietol a radšej sa dohodol s "Habs" na predčasnom rozviazaní kontraktu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona