KHL: Sersen v sobotu za Slovanom do Ruska

NETKY.SK • 21 Január 2014, 18:14 • 2 min
KHL: Sersen v sobotu za Slovanom do Ruska

BRATISLAVA - Dva zápasy z posledného tripu hokejistov Slovana Bratislava v tejto sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy by mohol stihnúť aj Michal Sersen. Doteraz zranený líder obrany belasých by mal za spoluhráčmi odcestovať do Ruska v sobotu 25. januára. Informuje o tom profil Slovenského zväzu ľadového hokeja na facebooku. V nedeľu 26. 1. nastúpia slovanisti proti Podoľsku a v utorok 28. 1. bude ich súperom obhajca Gagarinovho pohára Dinamo Moskva.

slovakia

left justify in out

Čo sa týka zraneného útočníka Dinama Riga Marcela Hossu, bude rehabilitovať dva týždne pod dozorom lekára slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimíra Luptáka. Aj o tom informuje facebook SZĽH. Mladší z bratov Hossovcov sa zranil v nedeľňajšom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy proti Amuru Chabarovsk. Učasť 32-ročného Trenčana na ZOH v Soči by nemala byť ohrozená. Hossa v tejto sezóne odohral 46 stretnutí základnej časti KHL, v ktorých strelil dvadsať gólov a pridal osemnásť asistencií. Na Hossovom konte je aj osem plusových bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies