KHL: Sersen dohrá sezónu v Banskej Bystrici, Starosta a Hlinka do Trenčína

NETKY.SK • 16 Február 2017, 08:21 • 2 min
KHL: Sersen dohrá sezónu v Banskej Bystrici, Starosta a Hlinka do Trenčína

BRATISLAVA - Hokejistom Slovana Bratislava síce skončila stredajším zápasom proti Medveščaku Záhreb sezóna v KHL, niektorí jeho hráči však budú pokračovať v iných kluboch. V záverečnom stretnutí už nenastúpil Ivan Švarný, ktorý už vo štvrtok nastúpi v drese fínskeho Kärpätu Oulu, do Tipsport Ligy mieria obrancovia Michal Sersen, Tomáš Starosta či útočníci Michal Hlinka a Patrik Lušňák.

slovakia

left justify in out

Starosta sa dohodol na spolupráci s rodným Trenčínom, kde aj hokejovo vyrastal. "Bol v hre aj Martin, ale som rád, že napokon dohrám sezónu v Trenčíne," povedal 35-ročný zadák. Do Dukly mieri aj Michal Hlinka, kapitán "belasých" Sersen zasa prikývol Banskej Bystrici. Blízko k dohode je aj Patrik Lušňák, ten by mal obliecť dres Zvolena. "Uzávierka prestupov je o polnoci, takže budem čakať, ako sa kluby dohodnú. Ale je pravda, že som so Zvolenom dohodnutý a som pripravený hrať za HKM," uviedol Lušňák. Predĺžiť si sezónu chcú aj ďalší slovenskí reprezentanti v službách Slovana, ktorí potrebujú zostať v zápasovom rytme pred začiatkom záverečnej prípravy na MS.

 

Bratislavský klub by si rád niektorých hráčov udržal aj na ďalší ročník. "Záleží na tom, koľkí tu chcú zostať. Viem, že zmluvu má brankár Brust, ako i obrancovia Meszároš, Ďaloga či Švarný. Je celkom solídna šanca, aby si Slovan udržal napríklad aj Chipchuru," povedal tréner "belasých" Miloš Říha.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies