KHL: Sergej Fiodorov korčuľuje s CSKA, súťažný návrat vylúčil

NETKY.SK • 19 August 2014, 13:21 • 2 min
KHL: Sergej Fiodorov korčuľuje s CSKA, súťažný návrat vylúčil

HERISAU - Legendárny ruský hokejový útočník Sergej Fiodorov sa síce v auguste zapája do tréningov klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) CSKA Moskva, no vylúčil návrat na súťažný ľad.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročný niekdajší center, ktorý v súčasnosti pracuje ako manažér tohto moskovského mužstva, hral naposledy v ročníku 2011/2012 za Magnitogorsk. "Ešte v minulej sezóne som chcel hrať, ale nevyšlo mi to, Teraz to už neplánujem. Asi už som prišiel o akúkoľvek šancu," povedal v rozhovore pre klubovú televíziu Sergej Fiodorov, ktorého mužstvo sa v súčasnosti pripravuje vo Švajčiarsku.

 

Fiodorov v minulosti dlhé roky pôsobil v zámorskej NHL, za Detroit, Anaheim, Columbus a Washington absolvoval 1248 duelov základnej časti a v play-off pridal 183 štartov. S Red Wings trikrát získal Stanleyho pohár, okrem toho sa s reprezentáciou Ruska aj Sovietskeho zväzu stal trikrát majstrom sveta. Zo ZOH má striebro z Nagana 1998 a bronz zo Salt Lake City 2002. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona