KHL: Šatanov fialový dres vydražili za vyše 3-tisíc eur!

NETKY.SK • 11 December 2013, 12:06 • 2 min
KHL: Šatanov fialový dres vydražili za vyše 3-tisíc eur!

BRATISLAVA - Hokejový Slovan Bratislava začal s predajom vstupeniek na januárové domáce zápasy v Kontinentálnej hokejovej lige i s dražbou dresov z nedeľňajšieho zápasu s Lokomotivom Jaroslavľ.

slovakia

left justify in out

Dražba špeciálnej edície fialových dresov na weboch klubu a Hokejportal.net sa začala v utorok, vyvolávacia cena bola 100 eur. Do aukcie išli všetky dresy z víťazného zápasu (5:3), nechýba medzi nimi ani osemnástka Miroslava Šatana, ktorý si proti Jaroslavľu otvoril strelecký účet, šesťdesiatjednotka kapitána Milana Bartoviča, osemdesiatdvojka obľúbeného Michala Vondrku či tridsaťdvojka brankára Jaroslava Janusa. Draží sa aj dres maskota Harvyho spolu so šálom "Nádej pre deti" s podpismi hráčov Slovana. Aukcia potrvá do piatka 20. decembra. Zatiaľ najväčší záujem je o dres Miroslava Šatana, v stredu na poludnie už jeho cena vyskočila nad 3000 eur. Cez hranicu 400 eur sa už dostali ponuky na dresy Martina Štajnocha, Milana Bartoviča, Michala Vondrku, Jaroslava Janusa a Vladimíra Mihálika. Výťažok z charitatívnej dražby pôjde na konto Združenia na pomoc detskej onkológii pri Detskej fakultnej nemocnici v Bratislave. 

Slovan nastúpi v januári doma po Zápase hviezd postupne proti Sibiru Novosibirsk (13. januára), Amuru Chabarovsk (15. januára), Admiralu Vladivostok (17. januára) a Metallurgu Novokuzneck (19. januára). Pre bratislavský tím to bude predposledná séria v základnej časti KHL 2013/2014 v Slovnaft Arene. V rámci zápasov do Bratislavy zavítajú aj Fíni Jori Lehterä a Jonas Enlund, Čech Jakub Petružálek, Slovinec Jan Muršak, Nemec Felix Schütz či Švéd Niclas Berforgs. Vstupenky sa predávajú tradičným spôsobom prostredníctvom siete Ticketportal. Cena lístkov sa pohybuje od 16 do 20 eur, do predaja išlo vyše 3000 vstupeniek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies