KHL: S výpravou Slovana odleteli na trip aj Starosta a Smoleňák

NETKY.SK • 9 Október 2016, 15:56 • 2 min
KHL: S výpravou Slovana odleteli na trip aj Starosta a Smoleňák

BRATISLAVA - Hokejistov HC Slovan Bratislava čaká v KHL séria troch stretnutí na ľade súperov.

slovakia

left justify in out

S tímom v nedeľu odleteli na trip aj obranca Tomáš Starosta a útočník Radek Smoleňák. Informovala o tom oficiálna klubová webstránka.

 

"Tomáš Starosta by mohol naskočiť do jedného zo zápasov. Do Ruska odcestuje tiež Radek Smoleňák, ktorý po dohode s realizačným tímom uprednostil tréningy s celým mužstvom pred individuálnou prípravou v domácich podmienkach," uviedol klub.

 

Súčasťou štvrtého výjazdu Slovana v sezóne bude pondelkové stretnutie s Lokomotivom Jaroslavľ, v stredu si Bratislavčania zmerajú sily s Dinamom Moskva a v piatok ho zakončia na ľade Víťazu Podolsk. Začiatok všetkých troch stretnutí je 18.30 SELČ.

 

Káder HC Slovan Bratislava:

Brust, Pogge, Pavlas – Bačík, Pokorný, Kundrátek, Ďaloga, Meszároš, Rosandič, Švarný, Plastino, Starosta – Nedorost, Taffe, Cheechoo, Šťastný, Viedenský, Jeglič, Zigo, Valský, Chipchura, Vopelka, Šiška, Lušňák, Hlinka, Kubalík, Smoleňák

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona