KHL: Ružička o meškaní platov v Slovane: Povedali nám, že to bude v poriadku

NETKY.SK • 6 December 2014, 10:13 • 2 min
KHL: Ružička o meškaní platov v Slovane: Povedali nám, že to bude v poriadku

MOSKVA - Vedenie slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy HC Slovan Bratislava prisľúbilo hráčom, že im doplatí chýbajúce mzdy.

slovakia

left justify in out

"Povedali nám, že to bude v poriadku," uviedol pre ruskú tlačovú agentúru TASS po piatkovom zápase na ľade Dinama Moskva útočník Štefan Ružička.
      

Problémy s meškaním výplat priznal prednedávnom aj generálny manažér Maroš Krajči. Odvtedy Slovan vyhral dva domáce duely - nad Atlantom Mytišči 2:1 po samostatných nájazdoch a Metallurgom Novokuzneck v pomere 5:0. Na šiestom tripe sezóny však následne podľahol domácemu Soči 1:4 a v piatok aj Dinamu Moskva vysoko 2:7. V oboch prípadoch inkasoval za jednu tretinu až štyri góly. "Povedali nám, že sa tieto problémy budú určite riešiť a bude to v poriadku. Všetky platby prídu," cituje TASS Ružičkove slová.
      

Dvadsaťdeväťročný krídelník prišiel do Slovana len pred necelým mesiacom. K tomu, ako dlho sú hráči Slovana bez výplat, sa ale vyjadriť nechcel: "Bude lepšie, keď to zostane v klube," dodal.
      

Zverencom fínskeho trénera Petriho Matikainena patrí v tabuľke Západnej konferencie priebežná 12. priečka s osembodovou stratou na ôsme miesto HK Soči zaručujúce účasť v play off. Nováčik má však dva zápasy k dobru. "Belasí" zakončia kalendárny rok 2014 sedemzápasovou domácou šnúrou, ktorú odštartujú už v pondelok o 19.00 duelom proti Avangardu Omsk. V rámci nej odohrajú zápas aj na Štedrý deň, keď o 13.00 privítajú Neftechimik Nižnekamsk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies