KHL: Rozpis zápasov zverejní vedenie súťaže v polovici júla

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 15:26 • 2 min
KHL: Rozpis zápasov zverejní vedenie súťaže v polovici júla

MOSKVA - Vedenie kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) zverejní rozpis stretnutí základnej časti súťaže v sezóne 2014/2015 v polovici júla. Informuje o tom portál Championat.com s odvolaním sa na agentúru ITAR-Tass.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, v nasledujúcom ročníku nebudú v KHL štartovať kluby Donbas Doneck, Spartak Moskva a HC Lev Praha. V súťaži sa však predstaví trio nováčikov - Jokerit Helsinki, HK Soči a Lada Togliatti. Kým v predchádzajúcej sezóne každý z 28 účastníkov ligy absolvoval práve dve stretnutia proti všetkým súperom (jeden doma a jeden vonku), v novom ročníku sa tento model pravdepodobne zmení.

 

Je možné, že sa zvýši celkový počet duelov pre účastníkov KHL. Očakáva sa, že každý tím v súťaži absolvuje menší počet súbojov so súpermi z opačnej konferencie a viac stretnutí proti priamym konkurentom v boji o play-off z rovnakej konferencie či divízie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies