KHL: Říhu trest prekvapil, nechápe ho

NETKY.SK • 14 Január 2017, 09:51 • 2 min
KHL: Říhu trest prekvapil, nechápe ho

BRATISLAVA - Trénera hokejového Slovana Miloša Říhu prekvapil dodatočne priznaný trest do konca stredajšieho stretnutia proti Jekaterinburgu.

slovakia

left justify in out

Keďže ho vykázali zo striedačky už druhýkrát v sezóne, automaticky dostal aj jednozápasový dištanc a v piatok proti Barysu Astana mohol sledovať svojich zverencov len z tribúny. Říha v súboji s Jekaterinburgom vybehol po zákroku Golyševa na Václava Nedorosta na ľadovú plochu a snažil sa zistiť stav svojho zverenca i poskytnúť mu v prípade potreby pomoc. Následne sa vrátil na striedačku. Deň po stretnutí sa dozvedel o dodatočnom treste i dištanci.

 

"Nechápem ho. Len som chcel pomôcť ťažko zranenému hráčovi. Vôbec som v tej chvíli nemyslel na pravidlá. Na ľade som predtým nikdy nebol, nemal som ani dôvod. Vencovi mohlo ísť o život. Po náraze zostal ležať bezvládne, tvár mu zaliala krv. V minulosti sa už párkrát stalo, že tréner zachránil hráčovi život poskytnutím umelého dýchania či vybratím zapadnutého jazyka. I preto ma trest zaskočil," povedal podľa sobotňajšieho vydania denníka Šport Miloš Říha.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies