KHL: Říha o medializovaných problémoch s platmi

NETKY.SK • 16 November 2016, 09:55 • 2 min
KHL: Říha o medializovaných problémoch s platmi

BRATISLAVA - "Situácia nie je taká zlá a verím, že sa vyrieši." Tak komentoval tréner hokejistov Slovana Bratislava Miloš Říha medializované informácie, že klub dlhuje hráčom výplaty už od júla a nálada v šatni je zlá. Tie sa objavili pred utorňajším domácim zápasom s Jokeritom Helsinki, ktorý "belasí" vyhrali 2:1.

slovakia

left justify in out

Informácie o meškajúcich platoch zverejnil denník Plus jeden deň, v článku o finančných problémoch odzneli slová útočníka Václava Nedorosta. Hráčov mal preto v šatni navštíviť mecenáš klubu Juraj Široký, aby im oznámil, kedy meškajúce peniaze uvidia.

 

"Situácia sa stabilizovala a stabilizuje sa. Preto prišiel do šatne náš šéfa a hráči dnes takto pristúpili k zápasu. Pristupujú jednoznačne aj k tréningom. Myslím si, že situácia sa vyrieši, hráči to chápu a žiadny problém tam nemáme," povedal po stretnutí Říha.

 

Podľa neho bol článok zavádzajúci. "To, že Vencove slová boli použité úplne inak, to nie je naša záležitosť. Chcem, aby Slovan myslel pozitívne a diváci si nemysleli, že to budeme flákať. My sa snažíme to vyriešiť spoločne s ruskými partnermi, ktorí nám pomáhajú. Ja v tom nevidím zase takú krízu, aká bola na začiatku minulej sezóny," dodal.

 

Hráči sa k situácii nechceli vyjadrovať. Viac povedal v šatni len kapitán Andrej Meszároš. "Situácia sa stabilizuje, čo sa povedalo, to sa povedalo a ja k tomu viac nemám čo dodať. My nevnímame, čo sa deje okolo, máme svoju robotu a na to sme tu. Nechceme sa k tomu vyjadrovať," uviedol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies