KHL: Riga zabudla Jurčinu stiahnuť z listiny zranených

NETKY.SK • 20 Február 2015, 13:14 • 2 min
KHL: Riga zabudla Jurčinu stiahnuť z listiny zranených

RIGA - Hokejový obranca Milan Jurčina sa chcel po zranení vrátiť do akcie v drese Dinama Riga v stredajšom stretnutí KHL na ľade Slovana Bratislava. Do súboja však nezasiahol, keďže vedenie klubu ho zabudlo stiahnuť z listiny zranených hráčov. Jurčina v Bratislave s mužstvom trénoval, to, že je stále oficiálne medzi zranenými, sa zistilo hodinu pred súbojom.

slovakia

left justify in out

"Už som sa v kabíne rozcvičoval, dával si dokopy hokejky a zrazu mi oznámili, že sa môžem obliecť do civilu, že nehrám. Vedenie ma zabudlo odhlásiť z listiny zranených hráčov, kde som figuroval, pretože som pre problémy v hornej časti tela nehral tri predošlé súboje. A keďže tak neurobili, nemohol som teda hrať. Bol som z toho rozčarovaný, pretože som sa tešil na návrat, navyše keď som mal hrať doma na Slovensku," uviedol pre denník Nový Čas Milan Jurčina, ktorý by v piatok proti Záhrebu mal nastúpiť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies