KHL: Riga prišla o kanadskú dvojicu ťahúňov Wilson, Szczechura

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 17:45 • 2 min
KHL: Riga prišla o kanadskú dvojicu ťahúňov Wilson, Szczechura

RIGA - V tíme Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Riga sa musia poobzerať po nových lídroch, keďže kanadská dvojica Kyle Wilson, Paul Szczechura bude mať od novej sezóny iné pôsobiská. Obaja však zostávajú v KHL.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný center Wilson, ktorý v uplynulom ročníku v 49 stretnutiach nazbieral 44 bodov (17+27), sa stal hráčom ukrajinského klubu Donbas Doneck. O rok mladší univerzál Szczechura sa sťahuje do Dinama Minsk, v minulej sezóne mal bilanciu 17 gólov a 18 asistencií v 53 zápasoch základnej časti. V siedmich dueloch play-off dosiahol štyri prihrávky. V lotyšskej metropole už nebude pôsobiť ani slovenský reprezentant Marcel Haščák, ktorý sa na dva roky stal hráčom Amuru Chabarovsk. O zmenách informovali oficiálne internetové stránky jednotlivých klubov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies