KHL: Radulov neodíde do NHL pred koncom zmluvy s CSKA

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 16:42 • 2 min
KHL: Radulov neodíde do NHL pred koncom zmluvy s CSKA

MOSKVA - Ruský útočník Alexander Radulov určite neodíde do zámorskej hokejovej NHL pred skončením súčasnej zmluvy s CSKA Moskva.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný krídelník to uviedol po stredajšom tréningu moskovského mužstva. Rodák z Nižného Tagilu prišiel do CSKA v lete 2012. "S CSKA mám zmluvu ešte na dve sezóny. Či môžem odísť do Ameriky? Teraz je to vylúčené. Medzi ligami je dohoda o uznávaní kontraktov a v Rusku som zatiaľ spokojný," priznal pre Sportbox.ru Alexander Radulov a pokračoval: "Ja si robím svoju prácu - trénujem a robím to, čo hovorí hlavný tréner. Ak aj prebiehajú niekde nejaké rokovania, hlavnou témou určite nie som ja."

 

V CSKA Moskva má Radulov nového kormidelníka, keď Američana Johna Torchettiho nahradil Dmitrij Kvartaľnov. "Čo sa týka vzťahov s novým trénerom, nazval by som ich výborné. Je to odborník a bolo to vidieť na mužstvách, ktoré viedol," poznamenal Alexander Radulov, jeden z najlepšie platených hokejistov v KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona