KHL: Radivojevič vo štvrtok podpíše zmluvu so Slovanom

NETKY.SK • 23 Október 2013, 18:03 • 2 min
KHL: Radivojevič vo štvrtok podpíše zmluvu so Slovanom

BRATISLAVA - Slovenský hokejový reprezentant Branko Radivojevič sa dohodol na zmluve so Slovanom Bratislava. Informoval o tom oficiálny web jediného slovenského zástupcu v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

slovakia

left justify in out

"Vo štvrtok ráno o 10.00 h sa v moskovskom hoteli Baltschug Kempinski stretávam s Brankom, aby sme podpísali kontrakt," cituje internetová stránka hcslovan.sk generálneho manažéra "belasých" Maroša Krajčiho.

"Ďakujem športovému riaditeľovi Olinovi Šteflovi a výkonnému riaditeľovi pre KHL Alexovi Jaškinovi, ktorí pri Radivojevičovom príchode do Slovana zohrali veľmi dôležitú úlohu. Samozrejme, urobíme všetko pre to, aby Branko bol v najkratšom možnom termíne registrovaný na centrálnej hráčskej matrike CIB a mohol v našom drese nastúpiť už v sobotu v Čerepovci," dodal Krajči.

Tridsaťdvaročný Radivojevič ukončil spoluprácu s ruským Neftechimikom Nižnekamsk, o čom v utorok informoval oficiálny web nadnárodnej súťaže. Podľa informácií denníka Nový Čas prebiehali rokovania Slovana s Radivojevičovým agentom niekoľko dní, v utorok sa obe strany definitívne dohodli na podrobnostiach zmluvy.

Radivojevič prišiel do Nižnekamska v medzisezónnom období zo Spartaka Moskva, predtým hral aj za Atlant Mytišči. V NHL má na svojom konte 430 duelov za Minnesotu, Philadelphiu a Phoenix. Slovenský hokejista v 14 tohtosezónnych dueloch KHL nazbieral 3 kanadské body za 2 góly a 1 asistenciu. Neftechimik prehral posledných sedem duelov a strelil v nich len sedem gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies