KHL: Radivojevič už nastúpi za Slovan, v bránke Kopřiva

NETKY.SK • 26 Október 2013, 11:32 • 2 min
KHL: Radivojevič už nastúpi za Slovan, v bránke Kopřiva

ČEREPOVEC - Hokejový útočník Branko Radivojevič zažije premiéru v drese Slovana Bratislava už v sobotňajšom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Severstaľu Čerepovec.

slovakia

left justify in out

Funkcionárom "belasých" sa podarilo vybaviť všetky formality, aby si Radivojevič mohol obliecť už v Čerepovci dres s obľúbeným číslom 92. Slovan nastúpi na súboj proti Severstaľu v bránke s Miroslavom Kopřivom.

Radivojevič bude hrať na krídle prvej formácie Juraja Mikúša, na druhej strane bude Milan Bartovič. Ľahšie zraneného centra druhého útoku Petra Ölveckého nahradí v strede Mário Bližňák, ktorý bude nastupovať s Michalom Vondrkom a Michelom Miklíkom. V treťom útoku bude medzi Romanom Kukumbergom a Tomášom Netíkom center Andrej Šťastný. Štvrtú formáciu utvoria Libor Hudáček, Tomáš Matoušek a Marko Daňo. Na šancu na striedačke budú čakať Tomáš Mikúš a Richard Mráz. Obranné dvojice sa v porovnaní s predchádzajúcimi zápasmi nezmenili. Informácie zverejnil web Slovana. 

Predpokladaná zostava Slovana: Kopřiva (Janus) - Škoula, Kutlák, Sersen, Mojžíš, Štajnoch, Sigalet - Radivojevič, J. Mikúš, Bartovič - Miklík, Bližňák, Vondrka - Netík, A. Šťastný, Kukumberg - Daňo, Matoušek, L. Hudáček - R. Mráz, T. Mikúš 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies