KHL: Radivojevič pravdepodobne končí v Nižnekamsku

NETKY.SK • 18 Október 2013, 11:59 • 2 min
KHL: Radivojevič pravdepodobne končí v Nižnekamsku

NIŽNEKAMSK - Slovenský útočník Branko Radivojevič pravdepodobne končí v klube Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Neftechimik Nižnekamsk.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom portál championat.com s odvolaním sa na zdroj priamo vo vedení účastníka nadnárodnej súťaže. Tridsaťdvaročný krídelník prišiel do mužstva v medzisezónnom období zo Spartaka Moskva, predtým hral aj za Atlant Mytišči. V NHL má na svojom konte 430 duelov za Minnesotu, Philadelphiu a Phoenix. Spolu s Radivojevičom by mal odísť aj Sergej Demagin, obaja chýbali na predpoludňajšom rozkorčuľovaní pred piatkovým domácim duelom proti Lokomotivu Jaroslavľ. Slovenský hokejista v štrnástich tohtosezónnych dueloch KHL nazbieral 3 kanadské body za 2 góly a 1 asistenciu. Neftechimik prehral ostatných päť duelov a strelil v nich len tri góly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies