KHL: Prvé finále pre CSKA Moskva

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 07:54 • 2 min
KHL: Prvé finále pre CSKA Moskva

MOSKVA - Hokejisti CSKA Moskva vstúpili úspešne do série o Gagarinov pohár. V prvom finále play off Kontinentálnej hokejovej ligy vyhrali doma nad Metallurgom Magnitogorsk jednoznačne 5:1 a v sérii sa ujali vedenia 1:0.

slovakia

left justify in out

Víťaz základnej časti súťaže a premožiteľ Slovana Bratislava v prvom kole play off rozhodol o svojom triumfe tromi gólmi v druhej tretine. Po prvej prehrávali hráči CSKA po presnom zásahu Segeja Mozjakina 0:1, potom ale zapli na vyššie obrátky. Postupne sa v druhej časti strelecky presadili Sergej Andronov a v presilovkách aj Alexander Radulov i Igor Ožiganov.

 

Magnitogorsk sa v záverečnej tretine snažil duel zdramatizovať, ale proti bol vo viacerých prípadoch spoľahlivý brankár domácich Iľja Sorokin. Jasný triumf Moskovčanov v závere potvrdili Nikita Zajcev a Denis Denisov. Až tri góly dosiahli domáci v početnej výhode. Druhý zápas finálovej série je na programe v sobotu opäť na ľade CSKA.

 

Finále play off KHL o Gagarinov pohár - 1. zápas:

CSKA Moskva – Metallurg Magnitogorsk 5:1 (0:1, 3:0, 2:0)

Góly: 22. Andronov (Pihlström), 31. Radulov (Hjalmarsson, Da Costa), 36. Ožiganov (Ljubimov, Radulov), 54. Zajcev (Da Costa, Sergejev), 56. Denisov (Zajcev) – 4. Mozjakin (Kovář). Rozhodovali: Bulanov, Olenin - Lazarev, Raming, vylúčenia: 4:6 na 2 min, presilovky: 3:0, oslabenia: 0:0.

/stav série: 1:0/

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies