KHL: Pokovič je pripravený opustiť lavičku Dinama Minsk

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 16:04 • 2 min
KHL: Pokovič je pripravený opustiť lavičku Dinama Minsk

MINSK - Slovák Ľubomír Pokovič zvažuje svoj odchod z trénerského postu v klube Kontinentálnej hokejovej ligy Dinamo Minsk. Bieloruského účastníka nadnárodnej súťaže vedie od 23. novembra 2013, predtým v klube pracoval ako asistent. Po vypadnutí vo štvrťfinále Západnej konferencie s Jokeritom Helsinki mu pomaly končí platný kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Ľubomír prejavil pripravenosť odísť z tímu, keďže je podľa vlastných slov už unavený a v Diname pracoval dlho - tri roky. Podľa neho je to dostatočne dlhá doba. Chce dať priestor niekomu inému, kto príde so sviežimi a novými nápadmi. Podľa môjho názoru si Ľubomír vytvoril jednoliaty a rovnako zmýšľajúci realizačný tím. Získal si absolútny rešpekt hráčov. Veľa z nich vrátane Jonathana Cheechooa, ktorý má za sebou bohatú kariéru v NHL, nazvalo Ľubomíra Pokoviča za najlepšieho trénera," povedal pre Stoličnú televíziu podľa webu championat.com generálny manažér Dinama Minsk Vladimir Berežkov.

 

V Bielorusku má Pokovič výborné meno. Minsk už viedol v rokoch 2005 a 2007, v roku 2012 sa vrátil do Dinama najskôr ako asistent a po vyše roku postúpil na post šéfa realizačného tímu. V minulosti viedol Ľubomír Pokovič aj nemecké kluby Bremerhaven, Neuwied, český Třinec i Slovan Bratislava, dlhé roky bol asistentom v slovenskej reprezentácii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies