KHL: Pohár Lokomotivu pre Metallurg Magnitogorsk

NETKY.SK • 3 September 2014, 17:41 • 2 min
KHL: Pohár Lokomotivu pre Metallurg Magnitogorsk

MAGNITOGORSK - Víťazmi úvodného duelu 7. ročníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa v stredu popoludní stali hráči domáceho Metallurgu Magnitogorsk, ktorí triumfom 6:1 nad Dinamom Moskva získali Pohár Lokomotivu.

slovakia

left justify in out

Skóre duelu otvoril už v 3. min hosťujúci obranca Filip Novák, no o 21 sekúnd vyrovnal Sergej Moziakin. Ten neskôr asistoval aj pri presnom zásahu Danisa Zaripova a v 15. min sám pridal druhý gól. To už Alexandra Jeriomenka nahradil v bránke Dinama Alexander Lazušin. Po presnom zásahu z 22. min skompletizoval hetrik v 38. min Moziakin. Definitívnu podobu výsledku dal v 54. min domáci obranca Chris Lee.

 

Vo štvrtok je na programe ďalších 10 stretnutí, Slovan Bratislava o 19.00 h privíta chorvátsky tím Medveščak Záhreb. 

 

Kontinentálna hokejová liga (KHL) - streda: 

O POHÁR LOKOMOTIVU 
Metallurg Magnitogorsk - Dinamo Moskva 6:1 (3:1, 2:0, 1:0) 
Góly: 3. Moziakin (Kovář, Zaripov), 12. Zaripov (Lee, Moziakin), 15. Moziakin (Lee, Kovář), 22. Kosov, 38. Moziakin (z tr. strieľania), 54. Lee (Zaripov, Kovář) - 3. F. Novák (Tereščenko)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona