KHL: Podľa Gregora je najväčším problémom Admiralu cestovanie

NETKY.SK • 29 Október 2014, 12:54 • 2 min
KHL: Podľa Gregora je najväčším problémom Admiralu cestovanie

BRATISLAVA - Podľa hlavného trénera Dušana Gregora sú najväčšou starosťou jeho zverencov z tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Admiral Vladivostok časté a najmä dlhé presuny.

slovakia

left justify in out

Klub slovenského kouča je najvýchodnejšie sídliacim účastníkom nadnárodnej súťaže. "Dlhé lety sú pre tím veľmi ťažké," povedal Gregor. 

 

"Kto pozorne sleduje hokej, ten vie, že všetky kluby sa po jedinej ceste v sezóne na východ Ruska sťažujú, aké náročné to je. My tak lietame počas celej sezóny. Východ - západ - východ - zápas. Niekedy, keď sa vraciame domov, to máme náročnejšie ako naši súperi, ktorí predtým nejaký čas vo východnej časti Ruska už strávili. Ja sám sa počas lietania snažím čo najviac oddychovať a aspoň na chvíľku zabudnúť na hokej," uviedol pre oficiálny klubový web Gregor a doplnil: "Z hľadiska fyziológie má časový rozdiel sedem a viac hodín výrazný vplyv na hráčov. Musíme sa s tým vyrovnať, no máme to náročné." 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona